Elinkeinojen näkymiä

Elinkeinojen näkymät -osioon kootaan tietoa ja näkymiä Lapin elinkeinoista, yritystoiminnasta ja keskeisistä toimialoista toimialakohtaista tietoa hyödynnettäväksi elinkeinoelämän ja yritystoiminnan kehittämisessä ja toiminnassa.

Tilastoja on esitetty Infogram-ohjelman kautta. Suurin osa graafeista on tallennettavissa omalle koneelle eri tiedostomuodoissa, klikkaa graafin oikeassa yläreunassa olevaa kuvaketta.

Elinkeinot

Elinkeinot -sivuilta löydät tietoa Lapin elinkeinorakenteesta ja työpaikoista, yrityksistä ja yritysrakenteesta ja aluetaloudesta sekä aiheisiin liittyviä linkkejä. Myös House of Laplandin Business -sivustolta löytyy koottuna tietoa Lapin toimialoista, toimialafaktoja ja tilastoja infograafeina ja tietopaketteina

Pk-yritysbarometri

Tälle sivulle on koottuna Pk-yritysbarometrin Lapin tuloksia. Kaksi kertaa vuodessa tehtävä Pk-yritysbarometri kuvaa pienten ja keskisuurten yritysten toimintaa ja taloudellista toimintaympäristöä sekä antaa suuntaviivoja talouden näkymistä yritysten omien arvioiden perusteella.

Arctic Smartness

In Lapland, Arctic Smartness concept is the leading initiative for implementing smart specialisation. The implementation of Arctic Smartness is based on regional cooperation, and it works like an ecosystem, where the actors share common goals to develop Lapland. Arctic Smartness Clusters act as engines for the regional development. Networks support the activities of the clusters and projects act as instruments for carrying out individual activities.

Read more

Katso myös