Harjoittelut on hyvä rekry

Lappilaisessa tekemisessä korostuu halu toimia yhdessä. Lapin työelämä ja oppilaitokset vaikuttavat yhteistyössä työharjoitteluilla Lapin osaavan työvoiman tulevaisuuteen. Tutustu työnantajan näkökulmasta harjoitteluiden hyötyihin ja askeleisiin sekä yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin ja saa vastaus sille, mistä löytyy sinulle sopiva harjoittelija.

Mistä harjoittelija?

Etsitkö työpaikallesi sopivaa harjoittelijaa? Lue, millaisia osaajia löydät Lapista ja jätä ilmoitus avoimesta harjoittelupaikasta!

Harjoittelun hyödyt

Harjoittelujen perustana on molemminpuolinen hyöty. Kuule tarinoita onnistuneista harjoitteluista ja mitä hyötyä niistä on työnantajille.

Onnistuneen harjoittelun askeleet

Onnistunut harjoittelu edellyttää yhteistyötä työnantajan, harjoittelijan ja oppilaitoksen välillä. Alta löydät työnantajan stepit onnistuneen harjoittelun takaamiseksi.

Muut palvelut opiskelijatyönä

Perinteisten harjoitteluiden lisäksi on muita opiskelijayhteistyön muotoja, joilla avustetaan ja kehitetään alueen toimijoiden toimintaa. Tutustu opinnäytteisiin, projekti- ja asiakastöihin sekä räätälöityihin tutkinnon osiin.

Usein kysyttyä

Tutustu työnantajia usein askarruttaviin kysymyksiin harjoitteluista
Tekijä:
Lapin yhteinen harjoittelupolku työelämään 2021-23 /
REDU, Lappia, Lapin AMK, Lapin yliopisto
Kuvitus:
Lappi Design
Päivittäjän yhteystiedot:
Karoliina Rankinen
Projektipäällikkö, REDU
karoliina.rankinen@redu.fi
puh. 040 614 6978
Lapin yhteinen harjoittelupolku työelämään 2021-2022