Tiedolla johtamisen perehdytyskokonaisuuden anti kootaan yhteen

Kaikille avoin päätöswebinaari 7.9.2022 klo 10-12

Lapin toimintaympäristön muutoksissa tiedon merkitys ja sen hyödyntäminen korostuu entisestään. Tiedolla johtamisen perehdytyskokonaisuuden päätöswebinaari kokoaa yhteen tärkeimmät toimintatavat ja välineet muutostilanteissa toimimiseen Lapissa.

Koordinoiden rakennemuutokseen ja kohtaantoon -hanke on toteuttanut yhdessä Finnish Consulting Group Oy:n kanssa tiedolla johtamisen perehdytyskokonaisuuden. Tavoitteena on ollut syventää ymmärrystä tiedolla johtamisen roolista ja keskeisistä menetelmistä kehittämistyössä sekä laajentaa Lapin alueen kehittämistoimijoiden osaamista, ennakointia ja muutoskyvykkyyttä tiedolla johtamisen keinoin.

Perehdytyskokonaisuus käynnistyi aloituswebinaarilla johdattaen tiedon merkitykseen lappilaisessa kehittämistyössä. Kolme kevään aikana toteutettua teemallista työpajaa ovat syventäneet osallistujien ymmärrystä tiedolla johtamisen roolista aluekehittämisessä äkillisen rakennemuutoksen, kestävän kehityksen ja osaavan työvoiman saatavuuden näkökulmista. Neljännessä työpajassa tiedolla johtamista tarkastellaan verkostojen näkökulmasta.

Työpajojen anti ja ideat kootaan yhteen päätöswebinaarissa 7.9.2022 klo 1012. Tilaisuus toteutetaan Teams-yhteydellä ja se on avoin kaikille kiinnostuneille.

Webinaarissa osallistujia herätellään pohtimaan Lapin alueen muutostilanteita ja tiedolla johtamisen roolia ja keinoja reagoida muutoksiin. Osallistujia myös haastetaan kehittämään tiedolla johtamisen toimintatapoja ja välineitä omassa työssään ja organisaatiossaan.

Perehdytyskokonaisuuden päätöswebinaariin voit osallistua hankkeen nettisivujen kautta:

https://www.ely-keskus.fi/lappi-tiedolla-johtaminen.

Sivulta löydät myös tallenteen aloituswebinaarista.

Lisätietoja:

Lapin ELY-keskus, Projektipäällikkö, Satu Pekkala, etunimi.sukunimi (at) ely-keskus.fi, p.0295 037 125

Finnish Consulting Group, Erityisasiantuntija, Minnamaria Korhonen, etunimi.sukunimi (at) kuntaliitto.fi, p. 050 513 4641

Koordinoiden rakennemuutokseen ja kohtaantoon -hanke on ESR-rahoitteinen (100 %) ja sen toiminta-aika on 1.8.2021-31.8.2023.


Muita uutisia