Perehdytys tiedolla johtamiseen

Tutustu ja katso webinaaritallenne aiheesta

Tiedolla johtamista, toisin sanoen tiedon hyödyntämistä, tarvitaan kaikkialla ja se kuuluu jokaisen työtehtäviin.

Koordinoiden rakennemuutokseen ja kohtaantoon -hanke toteuttaa yhdessä FCG Oy:n kanssa tiedolla johtamisen perehdytyskokonaisuuden, joka on käynnistynyt kaikille tiedolla johtamisesta kiinnostuneille suunnatulla webinaarilla.

Aloituswebinaarissa tutustuttiin tietoon ja tiedolla johtamiseen osana kehittämistyötä ja päätöksentekoa. Tiedolla johtamisen asiantuntijat perehdyttivät tiiviiden esityksen kautta tiedon merkitykseen, tiedolla johtamisen keinoihin sekä käytännön esimerkkeihin Lapissa ja muualla Suomessa. Tutustu aiheeseen tarkemmin ja katso aloituswebinaarin tallenne tästä!

Tiedolla johtamisen perehdytyskokonaisuus jatkuu seuraavasti työpajoilla; 6.6. teemana on äkillinen rakennemuutos ja 13.6 kestävä kehitys. Työpajoissa tunnistetaan pienryhmissä ne konkreettiset toimenpiteet, joita toteuttamalla tiedolla johtamista voidaan kehittää yksin, yhteistyössä, nyt ja tulevaisuudessa.

Lisätietoa tiedolla johtamisen perehdytyskokonaisuudesta hankkeen nettisivuilta https://www.ely-keskus.fi/lappi-tiedolla-johtaminen

 

 

Lisätietoa:

Lapin ELY -keskus/Koordinoiden rakennemuutokseen ja kohtaantoon -hanke, projektipäällikkö, Satu Pekkala, etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi, p.  0295 037 125

Finnish Consulting Group, Erityisasiantuntija, Minnamaria Korhonen, etunimi.sukunimi@kuntaliitto.fi, p. 050 513 4641


Muita uutisia