Vastaa kyselyyn ja vaikuta ilmiötiedon hyödyntämiseen Lapissa!

Jaa meille kokemuksiasi siitä, mitä ja miten työssäsi tai vapaaehtoistyössäsi kerätään ja hyödynnetään hyvinvointiin ja turvallisuuteen liittyvää tietoa. 

Entistä parempi tiedon hyödyntäminen on tarpeen, jotta saamme Lapissa tehtyä parempia päätöksiä. Tätä varten olemme kehittämässä demoa digitaalisesta työkalusta, jossa keskitymme kuvailevaan tietoon ja sen hyödyntämiseen. Sinun kokemuksesi ovat meille tärkeitä. 

Vastaa kyselyyn tästä linkistä viimeistään 31.1.2024  https://link.webropol.com/s/INDIkysely

Vastaaminen kestää noin 10 minuuttia.  

 
Kysely toteutetaan osana INDI-hanketta, jonka keskeisenä tavoitteena on edistää digitalisaation hyödyntämistä lappilaisen hyvinvoinnin ja turvallisuuden edistämisessä sekä organisaatiorajat ylittävässä verkostoyhteistyössä.  Hankkeessa rakennetaan digitaalisen työkalun kokeiluversio eli demo, jonka avulla pyritään edistämään ilmiöpohjaisen tiedon jakamista, hyödyntämistä, ennakointia ja laadullisella hyvinvointi- ja turvallisuustiedolla johtamista Lapissa. Indikaattoreista ilmiöihin – hyvinvointi- ja turvallisuustiedolla johtaminen Lapissa (INDI) -hanketta rahoittaa Lapin liitto Euroopan aluekehitysrahastosta (EAKR). 

Lisätietoja: www.indikaattoreistailmioihin.fi 

 

Vastaamme myös mielellämme kysymyksiin, ota yhteyttä 

Sini Yli-Suvanto, sini.yli-suvanto@ulapland.fi tai

Eeva Helameri, eeva.helameri@lapinamk.fi  

 


Muita uutisia